Po nedávnom odhalení programu jedného z najznámejších turnajov v hre Counter-Strike: Global Offensive prichádza rad aj na odhalenie prvého kola zápasov. 16 špičkových tímov z celého sveta si zmeria sily už o pár dní v nemeckom meste Kolín nad Rýnom a my si to, samozrejme, budeme môcť pozrieť prostredníctvom dostupného streamu. Prize pool je 250-tisíc dolárov.

Web GosuGamers píše, že prvé kolo zápasov ESL One Cologne 2017, ktoré prebehne už 4. júla (tá pravá šou ale začne až 7. a potrvá do 9. júla), pokryjú dvomi živými online prenosmi. V tom hlavnom sa predvedie ako mousesports, tak aj poľský Virtus.proNinjas in Pyjamas či švédsky Fnatic. Stream B zase ponúkne pohľad na porovnávanie síl medzi legendárnym SK Gaming a tureckým pro tímom Space Soldiers, pričom chýbať nebude ani európsky FaZe Clan, ktorého zase čaká zápas s dánskou špičkou pod názvom Heroic.

Rozpis prvého kola zápasov v CS:GO

Hlavný stream:

  • 12:00 CEST / 06:00 EDT – mousesports vs. Fnatic
  • 13:15 CEST / 07:15 EDT – Immortals vs. Virtus.pro
  • 14:30 CEST / 08:30 EDT – Ninjas in Pyjamas vs. Cloud9
  • 15:45 CEST / 09:45 EDT – Natus Vincere vs. Team Liquid

Stream B:

  • 12:00 CEST / 06:00 EDT – FaZe vs. Heroic
  • 13:15 CEST / 07:15 EDT – SK Gaming vs. Space Soldiers
  • 14:30 CEST / 08:30 EDT – TyLoo vs. G2 Esports
  • 15:45 CEST / 09:45 EDT – North vs. OpTic Gaming

Pridať komentár

Email je už registrovaný na stránke. Použite prosím Prihlasovací formulár alebo vložte iný.

Zadali ste nesprávne používateľské meno alebo heslo

Sorry that something went wrong, repeat again!