OnePlus 9 Pro ponúkne skutočne bleskové nabíjanie: Cez kábel 65 W, bez neho 50 W

Roman Drexler
2 Min Read

Doterajšie špekulácie ohľadom nadchádzajúceho radu smartfónov spoločnosti OnePlus, OnePlus 9, zrejme zariadenia mierne podcenili, minimálne v oblasti nabíjania. V tomto smere sa totiž dočkáme vyšších kapacít, než sa predpokladalo, informuje server Android Authority.

Podľa informátora Ishana Agarwala má výkonnejší model v podobe OnePlus 9 Pro ponúknuť nie 45, ale 50 W nabíjanie. Oproti predošlej generácii tak pôjde o výrazné zlepšenie – 8 Pro ponúka podporu pre 30 W bezdrôtové nabíjanie.

To však nie je všetko. Predpokladá sa, že technológia bude zahŕňať aj aktívne chladenie, ktoré by malo eliminovať možné problémy spojené s prehrievaním pri vysokých rýchlostiach nabíjania. A tie nabíjačka ponúkne, nakoľko má výrazne presahovať Qi štandard.

Rovnako má bezdrôtovým nabíjaním disponovať aj štandardný OnePlus 9. V tomto prípade však nie je isté, aké rýchlosti máme očakávať.

OnePlus 9
Zdroj: OnePlus

OnePlus 9 Pro prekonáva očakávania, nabíjanie rozhodne nebude problém

Je priam pozoruhodné, aké pokroky spoločnosť urobila v rámci bezdrôtového nabíjania. Práve OnePlus bol vždy veľkým zástancom tradičného, resp. drôtového nabíjania. Teraz však chystá zariadenie, ktoré ponúkne nielen 65 W drôtové nabíjanie, ale aj 50 W bezdrôtové nabíjanie. Nech už teda preferujete akúkoľvek metódu, bleskovej rýchlosti sa dočkáte tak či onak.

Musíme však zdôrazniť, že informácie ohľadom bezdrôtovej formy doposiaľ neboli oficiálne potvrdené. Koniec koncov, finálneho verdiktu sa dočkáme už o pár dní. Rad OnePlus 9 sa nám oficiálne odhalí 23. marca.

Porovnajte si ceny stále aktuálneho modelu OnePlus 8T u slovenských predajcov:

Share This Article
Follow:
Ahojte, som Roman. Rád píšem o technológiách, vede, vesmíre a občas aj ekonomike. Vo voľnom čase sa venujem vareniu, hraniu hier, športu a výchove psa. Samozrejme, môj denný harmonogram zahŕňa aj hľadanie pútavých tém, o ktoré sa s vami následne delím. Členom tímu TECHBYTE.sk som od roku 2017 a dúfam, že ma tu ešte mnoho rokov čaká 🤞.
Leave a comment

Pridaj komentár