Konečne sme sa dočkali: OnePlus Nord sa objavil na videu, takto bude vyzerať!

Roman Drexler
2 Min Read
Zdroj: OnePlus - via Android Beat

O OnePlus Nord sa spolu s blížiacim sa oficiálnym predstavením dozvedáme stále viac a viac informácií. Už vieme, koľko asi bude stáť, kde bude dostupný, pričom špekulácie nám už čo-to prezradili aj o špecifikáciách. Vďaka novému videu, ktoré spoločnosť zverejnila na Instagrame, však už vieme aj to, ako bude vyzerať.

Ako píše server Android Beat, spoločnosť spomenuté video uverejnila na svojom profile oneplus.nord. Jeho obsah tvorí pohľad do minulosti, a to dávnej i blízkej. Pre nás kľúčová časť sa však nachádza takmer na konci.

Musíte však byť veľmi pozorní, keďže smartfón sa vo videu objaví len na pár sekúnd. Aby sme vám ušetrili čas, pretočte si ho na približne na 1 minútu. Všimnúť si budete môcť ženy, ktorá natáča livestream, a to práve prostredníctvom OnePlus Nord.

V nasledovných záberoch sa na stotinu sekundy odhalí aj zadná strana. Tá bude podľa všetkého domovom pre tmavý pilulkový panel s fotoaparátmi a logo spoločnosti.

OnePlus Nord: Očakávané špecifikácie

Čo sa týka špecifikácií, OnePlus Nord má byť vybavený OLED displejom s obnovovacou frekvenciou 90 Hz a zabudovaným optickým snímačom odtlačkov prstov, čipsetom Snapdragon 765G, 6 GB RAM a 4 300 mAh batériou s podporou pre 30 W nabíjanie.

Zadná strana má byť vybavená štvoricou fotoaparátov na čele so 64 Mpx snímačom, pričom predná strana údajne ponúkne kombináciu 32 Mpx hlavného a 8 Mpx širokouhlého snímača.

Smartfón má byť oficiálne predstavený už 10. júla. Dostupný bude spočiatku výhradne na území Indie a Európy, pričom jeho cena nemá prekročiť hranicu 500 dolárov (cca 445 eur).

https://www.instagram.com/p/CCLgJ18nC6Q/

Share This Article
Follow:
Ahojte, som Roman. Rád píšem o technológiách, vede, vesmíre a občas aj ekonomike. Vo voľnom čase sa venujem vareniu, hraniu hier, športu a výchove psa. Samozrejme, môj denný harmonogram zahŕňa aj hľadanie pútavých tém, o ktoré sa s vami následne delím. Členom tímu TECHBYTE.sk som od roku 2017 a dúfam, že ma tu ešte mnoho rokov čaká 🤞.
Leave a comment

Pridaj komentár