AKTUÁLNE: Nečakane prichádza nová TV stanica! Vieme, čo bude vysielať aj ako ju naladiť

Roman Drexler
1 Min Read
Zdroj: Jordi C (úprava redakcie)

Včera (27. apríla) odštartovala na území Českej republiky nová televízna stanica s názvom A11. Pripojiť sa k nej však môžu aj slovenskí diváci. Stanica je totiž dostupná na programovej pozícii, ktorú doposiaľ držal kanál Náš region, predtým známy ako Regionálnitelevize CZ. Ak teda mali prístup k tomuto kanálu, automaticky získavajú možnosť sledovať aj A11, píše web SatelitnáTV.sk.

Medzi takýchto divákov patria napríklad klienti IPTV a OTT platforiem Tango TV, Antik TV, ako aj Lepšia.TV. Taktiež stojí za zmienku, že vysielanie je dostupné nekódovane, a to prostredníctvom družice Astra 3B, ktorú využívajú klienti služby Skylink. Ak majú diváci aktívnu funkciu FastScan, stanicu A11 nájdu na programovom čísle 163.

Stanica sa bude venovať novinkám z Česka

Predmetom vysielania stanice A11 budú aktuálne regionálne novinky zo všetkých oblastí susedného Česka. Zahŕňať však bude aj celovečerné filmy, zahraničné seriály a iný obľúbený obsah, vrátane vlastnej tvorby mediálnej skupiny A11.

Okrem toho si stanica A11 pripíše jedno dôležité prvenstvo – ako prvá (a zatiaľ jediná) stanica v Českej republike bude používať modernú umelú inteligenciu.

Share This Article
Follow:
Ahojte, som Roman. Rád píšem o technológiách, vede, vesmíre a občas aj ekonomike. Vo voľnom čase sa venujem vareniu, hraniu hier, športu a výchove psa. Samozrejme, môj denný harmonogram zahŕňa aj hľadanie pútavých tém, o ktoré sa s vami následne delím. Členom tímu TECHBYTE.sk som od roku 2017 a dúfam, že ma tu ešte mnoho rokov čaká 🤞.