10 GB dát za 10 € a súťaž o iPhone 11: Orange predstavil novú predplatenú kartu

Marek Urban
2 Min Read
Zdroj: Techbyte.sk

Najväčší slovenský operátor Orange rozšíril ponuku predplatených kariet o profil Prima Dáta. Novým zákazníkom ponúka 10 GB dát za cenu 10 €.

Prima Dáta je určený pre tých zákazníkov, ktorí uprednostňujú využívanie mobilných služieb v podobe dobíjania kreditu a chcú zároveň výhodne dátovať. Výhodou je, že platnosť dobitého kreditu sa predĺžila až na 12 mesiacov. Zákazníci si tiež môžu aktivovať automatické dobíjanie kreditu.

Ako aktivovať Prima Dáta

Prima dáta si môžu aktivovať všetci existujúci zákazníci s Prima kartou. Rovnako si ho môžu aktivovať na novú kartu, a to už pri kúpe základného štartovacieho balíku Prima v cene 2 €, ktorý obsahuje 2 € kredit a 1 GB dát s platnosťou na 30 dní.

Štartovací balíček môžu využiť aj tí zákazníci, ktorí sa rozhodnú preniesť si do Orange číslo od iného operátora. Im odpadá úvodný poplatok 2 € za štartovací balík a získajú 1 GB predplatených dát s platnosťou 30 dní.

Aktivácia jednoduchá, profil je možné aktivovať aj online na stránke orange.sk. Aktivácia profilu Prima Dáta je možná do 31.12. 2020.

Súťaž o iPhone 11

Troch zákazníkov, ktorí sa rozhodnú pre aktiváciu profilu Prima Dáta, čaká prekvapenie navyše v podobe nového špičkového smartfónu Apple iPhone 11.

Stačí, ak si od dnešného dňa do 15. apríla 2020 aktivujú nový profil Prima Dáta alebo prejdú na nový profil so svojím existujúcim číslom zo staršieho profilu prípadne od konkurenčného operátora a automaticky budú zaradení do žrebovania.

Žrebovanie výhercov prebehne 17. apríla 2020. Mená trojice, ktorá získa nový štýlový iPhone, budú zverejnené na orange.sk do 30. apríla 2020.

10 GB extra dát aj k paušálom Go

Zákazníci, ktorí preferujú paušálne programy, môžu stále využiť zvýhodnenú ponuku 10 GB extra dát mesačne navyše, ktoré získajú, ak si spolu s paušálom zoberú aj nejaké zariadenie.

[irp posts=”107561″ ]

V prípade, že si zákazníci aktivujú paušál Go 30 € alebo vyšší s viazanosťou na 2 roky, dostanú tento benefit na 24 mesiacov. Ak majú paušál Go s nižšou tarifou, získajú extra porciu dát na 6 mesiacov.

Share This Article
Follow:
IT-čkár na voľnej nohe sledujúci zaujímavé technológie. Rád čítam, píšem, fotím a občas si dlhšie pospím.
Leave a comment

Pridaj komentár