FOTOGALÉRIA: Honor 10 fotí naozaj famózne. Presvedč sa sám!

Roman Drexler
1 Min Read
Honor 10, Foto: Lukáš Zachar

Honor 10, vlajková loď dcérskej spoločnosti Huawei, sa okrem krásneho dizajnu, super rýchleho nabíjania a priaznivej ceny vyznačuje aj svojimi naozaj kvalitnými senzormi s 24 Mpx a 16 Mpx rozlíšeniami, vďaka ktorým môžeš zaznamenávať fotografie a videá naozaj v špičkovej kvalite.

Áno, uhádol si. Dnes sa pozrieme práve na fotoaparát tohto vysoko-oceneného smartfónu, ktorý, ako sa onedlho presvedčíš sám, dokáže zaznamenávať snímky v krásnej kvalite.

Ako už bolo spomenuté v perfektne spracovanej recenzii smartfónu Honor 10, na zadnej strane zariadenia môžeš nájsť duálny setup fotoaparátov – 24 Mpx monochromatický a 16 Mpx farebný senzor.

22 scén a AI Camera

Samotný fotoaparát ti ponúka na výber až z 22 rôznych scén. Čerešničkou na torte je však umelá inteligencia (AI), ktorá dokáže sama za teba vybrať najvhodnejší režim pre práve snímanú fotografiu (napr. pri fotení portrétu ti AI automaticky nasníma fotografiu v príslušnom režime “Portrét”).

Dosť už však bolo rečí. Pozri si túto galériu fotografií nasnímaných Honorom 10 a nezabudni nám nižšie zanechať svoj názor, čo si o kvalite týchto snímok myslíš ty.

Share This Article
Follow:
Ahojte, som Roman. Rád píšem o technológiách, vede, vesmíre a občas aj ekonomike. Vo voľnom čase sa venujem vareniu, hraniu hier, športu a výchove psa. Samozrejme, môj denný harmonogram zahŕňa aj hľadanie pútavých tém, o ktoré sa s vami následne delím. Členom tímu TECHBYTE.sk som od roku 2017 a dúfam, že ma tu ešte mnoho rokov čaká 🤞.
1 Comment

Pridaj komentár