Tieto Samsung telefóny na Slovensku nekúpiš, no sú fakt parádne a nestoja veľa!

Lukáš Zachar

Samsung má pre európsky, americký a ázijský trh vyčlenené iné modely. Niektoré sa k nám vôbec nedostanú, čo je úplná škoda, keďže sme presvedčení, že by u nás mali úspech. Takýmto príkladom je napríklad model Samsung Galaxy C7 Pro, resp. C7.

Samsung C7 Pro

Cena: 280,16 €

Ak sa pýtate, čo nové prinášajú, tak vedzte, že nič, a to je dobre. Namiesto toho robia veľa vecí dobre. Ako príklad spomeniem 5,7-palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, výkonný procesor Snapdragon 625 (osemjadrový) o takte 2.2 GHz či 4 GB RAM a 64 GB úložisko.

To najlepšie však prichádza pri pohľade na cenu. Takáto konfigurácia stojí len 280 €! Zadnú aj prednú stranu zdobí 16 Mpx senzor, nechýba dual SIM konektivita (aj keď bez 800 MHz pásma) a oveľa, oveľa viac.

Samsung C7

Cena: 248,75 €

Ak je pre teba 280 € privysoká cena, zaujímavý je aj klasický Samsung Galaxy C7 s rovnakým 5,7-palcovým Full HD displejom, no o niečo slabším procesorom Snapdragon 625 (2.0 GHz), 4 GB RAM a 32 GB úložiskom. Rozdiel je aj v kamerách, prednú zdobí už „len“ 8 Mpx senzor. Takáto konfigurácia stojí 248 €. Opäť, jedna z najvýraznejších výhod tkvie v dual SIM konektivite a teda možnosti používať dve SIM karty naraz.

Je však zaujímavé, že tu existuje možnosť vyskúšať aj telefón od známeho výrobcu, ktorý sa u nás nedá zohnať. Išli by ste do toho?

Follow:
Šéfredaktor a spoluzakladateľ TECHBYTE.sk. Tech geek s vášňou pre vedu, foto a videografiu.
Leave a comment

Pridaj komentár