Samsung rozdáva: Na toto sa môžu tešiť majitelia nových televízorov!

Matúš Moravčík
1 Min Read
QLED TV od Samsungu

Spoločnosť Samsung sa rozhodla, že odmení každého, kto si zaobstará niektorý z jej nových televízorov. Čím vyšší model to bude, tým viac od nej dostane. O čom je teda reč?

Každý, kto si kúpi tohtoročný QLED, Premium UHD alebo UHD TV z jej portfólia, môže počítať s darčekom v podobe “unikátnych obsahových balíčkov”. To pre používateľa znamená časovo obmedzený prístup k populárnym online službám ako VOYO alebo HBO GO, kde je k dispozícii množstvo hodín špičkových filmov aj seriálov vrátane súčasného hitu Westworld.

Ponuka od Samsungu

“Pokiaľ si zákazníci vyberú UHD televízory NU71xx až NU73xx dostanú internetovú televíziu Sledovani.TV na 2 mesiace zadarmo. Ak sa rozhodnú pre Premium UHD TV (NU74xx – NU8xxx) dostanú predplatné Sledovani.TV na 2 mesiace zadarmo a na 3 mesiace predplatné videoportálu VOYO.sk. Pri nákupe QLED TV 2018 dostanú predplatné na 2 mesiace Sledovani.TV, na 3 mesiace VOYO.sk a na 6 mesiacov HBO GO zadarmo,” uvádza Samsung v čerstvej tlačovej správe.

Akciová ponuka juhokórejského výrobcu spotrebnej elektroniky trvá iba do 31. decembra 2018. Viac informácií nájdeš priamo na jeho webe.

Share This Article
Follow:
Technologický fajnšmeker, ktorý miluje internet, vedu, pizzu a techno.
Leave a comment

Pridaj komentár