Úvod Sociálne siete Instagram Na Instagrame môžete sledovať už aj hashtagy, nielen priateľov a stránky

Na Instagrame môžete sledovať už aj hashtagy, nielen priateľov a stránky

1
hashtagy

Ak ste v priebehu posledných dní dostali aktualizáciu aplikácie Instagram, určite ste si všimli novú funkciu sledovania hashtagov. Instagram ju zverejnil včera a ihneď ju uvoľnil v rámci aktualizácie.

Hashtagy môžete sledovať tak ako priateľov, rodinu či svoje obľúbené stránky. Na karte s vyhľadávaním zadajte to, čo vás zaujíma. Z ponuky v hlavičke vyberte značky, teda hashtagy, a zvoľte ten, ktorý zodpovedá vášmu vyhľadávaniu.

Potom už iba stačí ťapnúť na Sledovať a hotovo.

Na hlavnej stránke a tiež v príbehoch sa vám bude následne zobrazovať obsah, ktorý vami sledovanej značke zodpovedá. Ak napríklad začnete sledovať značku „zima“, na hlavnej obrazovke by sa vám mali zobrazovať snímky zasnežených krajiniek a fotografie s obdobnou tematikou.hashtagy

Instagram je silne previazaný so značkami podobne, ako napríklad sociálna sieť Twitter. Užívatelia pomocou nich charakterizujú svoje fotografie a vyhľadávajú presne ten obsah, ktorý ich zaujíma.

Užívatelia každý deň zdieľajú milióny úžasných fotografií a bola by škoda, keby si nenašli svoje publikum. Sledujte obľúbené značky a nechajte Instagram ponúknuť vám tie najlepšie fotografie zo sveta.

Na Instagrame nájdete tiež AndroidPortal.sk. Sledovať nás môžete na tejto adrese.