Chystáte sa tento rok na kúpu nových, energeticky úspornejších zariadení, ktoré nielen vynikajúco fungujú, ale aj nádherne vyzerajú? S inteligentnými Samsung Bespoke spotrebičmi môžete ušetriť nielen pri prevádzke vďaka ich energetickej úspornosti, keďže patria k najúspornejším produktom vo svojej kategórii, ale teraz aj pri ich kúpe.

Bonus je možné získať na každý produkt zaradený do akcie Bespoke Home, ale záujemca môže získať aj dodatočný bonus pri kúpe troch rozdielnych spotrebičov. Celkovo tak môže dostať späť až 800 eur za jeden uskutočnený nákup. Stačí sa do 14 dní od zaplatenia zaregistrovať na webových stránkach samsung.sk, nahrať kópiu účtenky a fotografiu výrobných štítkov. V rámci akcie je možné nakúpiť vybrané modely chladničiek, práčok, sušičiek, rúr a vysávačov. Akcia platí od 26. septembra do 13. novembra 2022 alebo do vypredania zásob v prípade nákupu na e-shope samsung.sk a u vybraných predajcov.

>>> Zobraziť ponuku <<<

Samsung Bespoke
Zdroj: Samsung

Na aké domáce spotrebiče sa vzťahuje bonus?

Výhodnejšie nakúpite Bespoke chladničky, ktoré si môžete prispôsobiť a nakombinovať, aby vyhovovali vášmu životnému štýlu. Vytvoríte tak elegantný a jedinečný kuchynský priestor s unikátnym dizajnom. Vďaka technológii SpaceMax uskladníte do chladničky ešte viac jedla pri zachovaní štandardnej hĺbky 60 cm. Riešenie Twin Cooling Plus optimalizuje teplotu a vlhkosť v chladničke aj mrazničke pomocou nezávislých výparníkov a ventilátorov. Tie uchovávajú potraviny v tých najlepších podmienkach a chránia ich prirodzenú chuť tým, že zabraňujú miešaniu rôznych pachov. Navyše s Bespoke chladničkami v energetickej triede A ušetríte ročne až 57 % nákladov za elektrickú energiu oproti základným chladničkám triedy E.

V ponuke sú aj Bespoke práčky a sušičky, ktorých dizajn vám dovolí vylepšiť domácnosť. Vďaka obrovskej kapacite 11 kg pri zachovaní štandardnej 60 cm hĺbky efektívnejšie zvládnete množstvo špinavej bielizne. Získajte dokonale čisté a hebké oblečenie za zlomok času. Funkcia Quick Drive zvládne vyprať obvyklú dávku bielizne len za 39 minút a AI EcoBubble premení prací prášok na bubliny, ktoré rýchlejšie prenikajú cez látku a zaisťujú až o 24 % účinnejšiu likvidáciu všetkých nečistôt aj pri nastavenej nízkej teplote. Aj pri Bespoke práčkach a sušičkách platí, že patria k najúspornejším na trhu.

Zdroj: Samsung

Do špeciálnej akcie je zaradený aj Bespoke Jet Pet tyčový vysávač či robotický Jet Bot AI+. Vysávač Bespoke Jet s All-in-One Clean Station sám hygienicky vyprázdni vysýpaciu stanicu vďaka technológii Air Pulse a filtrácii s účinnosťou 99,999 %. Zároveň sa sám automaticky nabije. Jeho ľahká konštrukcia a pôsobivo silný motor vám umožnia každodenné upratovanie bez námahy. Do akcie sú tentokrát zaradené aj zabudovateľné a kompaktné rúry Bespoke s kapacitou 76 litrov a funkciou Dual Cook Steam. Patria do energetickej triedy A+, takže opäť šetria náklady za elektrickú energiu. Zároveň môžete využiť ich režim Eco convection, ktorý šetrí náklady tým, že spotrebuje menej energie a navyše poskytuje komfort v podobe flexibilného priestoru celej rúry. Rovnomerné pečenie zabezpečí para AirSousVide. Rúru môžete navyše ovládať a kontrolovať na diaľku prostredníctvom aplikácie SmartThings.

Akú výhodu majú Samsung spotrebiče?

Okrem toho, že patria medzi špičku na trhu majú navyše hneď v niekoľkých smeroch. Medzi tie najhlavnejšie môžete zaradiť napríklad prepojenie s ekosystémom zvyšných Samsung zariadení.

Foto: Lukáš Zachar / Techbyte.sk

Svoju práčku, sušičku či dokonca rúru totiž môžete jednoducho ovládať pomocou aplikácie Smart Things priamo zo svojho smartfónu, napríklad z Galaxy Z Flip4 či Z Fold4 s ohybnými displejmi.

Ako fantasticky toto prepojenie funguje sme ukázali v samostatnom článku, prečítať si ho môžete na tomto odkaze.

Ako na bonus?

Bonus na jednotlivé produkty je od 40 do 200 eur. Ak si teda zakúpite Bespoke práčku s bonusom 200 eur, Bespoke chladničku s rovnakým bonusom 200 eur a tyčový vysávač Bespoke Jet Pet s bonusom 200 eur, dostanete ďalší Bespoke bonus navyše za kúpu troch produktov vo výške najnižšieho bonusu, čo je v tomto prípade 200 eur, a celkovo tak za nákup ušetríte 800 eur.

Samsung Beskope
Zdroj: Samsung

Pri kombinácii práčka s bonusom 120 eur, chladnička s bonusom 200 eur a rúra s bonusom 40 eur, dostanete ďalší bonus vo výške najnižšieho bonusu 40 eur a celkovo ušetríte 400 eur. Všetky tri produkty však musia byť na jednej účtenke.

Registráciu produktov zakúpených v termíne konania akcie (26. 9. – 13. 11. 2022) je nutné urobiť do 14 dní od ich kúpy. Posledný termín na registráciu je 27. 11. 2022. Cashback platí aj na samostatne vybrané produkty, vtedy však Bespoke bonus navyše nie je možné využiť. Akciu môže využiť jedna osoba iba na 3 modely. Prehľad spotrebičov, na ktoré sa vzťahuje aktuálna akcia Samsung, a ďalšie informácie o akcii Bespoke Home sú k dispozícii na stránkach https://www.samsung.com/sk/akcie/ce/cashback/.

V spolupráci so spoločnosťou Samsung.