Úvod Výrobcovia Huawei Huawei P11 s 3 fotoaparátmi na zadnej strane? Vytvorí vraj 40 Mpx...

Huawei P11 s 3 fotoaparátmi na zadnej strane? Vytvorí vraj 40 Mpx fotografie!

Posunie Huawei duálne fotoaparáty na novú úroveň?

2

Huawei je spoločnosť, ktorá v duálnych fotoaparátoch videla budúcnosť ešte predtým, ako ich objavili ostatné spoločnosti. Teraz ich využíva nie len vo vlajkových lodiach, ako to robí napríklad Apple či Samsung, ale aj v mid-range modeloch. Budúci rok však túto snahu môže posunúť na úplne novú úroveň.

Novinka radu Huawei P (možno Huawei P11?) vraj neponúkne jeden, ani dva ale rovno tri fotoaparáty na zadnej strane. Tri fotoaparáty na zadnej strane by mali byť schopné zhotoviť snímky s rozlíšením až 40 Mpx. Okrem toho sa máme tešiť aj na 5x „hybridný zoom“. Huawei nezabudol ani na selfie, ktoré si odfotíš 24 Mpx senzorom s „vylepšeným výkonom v situáciách so zhoršeným osvetlením“.

Nová optika certifikovaná spoločnosťou Leica bude vraj schopná prepustiť až o 100 % viac svetla. Chystá sa aj „profesionálny nočný režim,“ vďaka ktorému budeš schopný odfotiť krásne fotky aj bez statívu. Aby toho nebolo málo, Huawei má využiť vylepšenú umelú inteligenciu, ktorú predstavil už pri modeli Mate 10 Pro.

Všetky uniknuté plagáty

Všetky tieto informácie pochádzajú od umelcov z jednej z agentúr, ktorá pre Huawei vyrába promo materiály, ktoré si môžeš pozrieť vyššie. Zaujímavé je, že všetky tieto materiály stiahli len pár minút po tom, ako sa objavili na internete. Momentálne nie je isté či skutočne dôjde k využitiu troch fotoaparátov, takže to neberte ako istú vec.

Tak či onak, Huawei berie duálne fotoaparáty skutočne vážne, neprekvapilo by nás, ak by to skúsili rovno s troma senzormi.